Guadeloupe

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Guadeloupe

Некретнина на продају у Гвадалупе

Гваделуп је инострано одељење, саставни је дио Француске. Као конститутивна територија Европске уније и еурозоне. Еуро је њена званична валута. То је мало острво и изгледа да није добро место за куповину некретнина за продају у Гваделупу, али то није стварност.

Гваделуп је француска територија са облику лептира. Састоји се од групе острва која се налази на југу Карипског мора.

Гваделуп је за копно Француске што је Хаваји за Сједињене Америчке Државе. Већина грађана је мешавина Европљана, Африканаца и Источних Индијаца и говори само матерњи језик, Цреоле Антилова и Француза. Дакле, ако одлучите да уложите свој новац у имовину за продају у Гваделупу то може бити најбољи период.

То је популарна туристичка дестинација међу француским туристима. Преко 80% долазака посетиоца долази из Француске. Једном су га Американци мало посећивали.

Гваделуп је тако зујање да је амерички новински и свјетски извјештај назвао то друго најбоље мјесто за посјету на Карибима у 2017. години. Поред тога, Натионал Геограпхиц је такођер навела своја острва као једну од три главне дестинације у свијету за културу.

Сектор некретнина у Гваделупу остаје погодан у поређењу са осталим карипским државама. Заправо, просјечна цијена стамбене имовине у продаји у Гваделупу износила је само 161,063 еура у другој половини 2017.

У Баие Махаулт и Петит Боург, некретнине за продајне цијене кретале су се од 1.341 до 3.156 по квадратном метру, док су се куће кретале од 1.394 до 2.917 по квадратном метру. у Х2 2017.

Од Гоиаве до врха Малендуреа на западној обали Бассе-Терра, купци могу купити станове за 662 еура по 2411 по квадратном метру. док се куће продају за 1,414 еура на 2,629 по квадратном метру. током истог периода.

Продаја стамбених некретнина у 2017. години повећана је за 2,8% у односу на претходну годину.

Гваделуп је познат као оток лептира услед облике два главна острва: Бассе-Терре на западу и Гранде-Терре на истоку, одвојено уским каналом, Ривиере-Салее. Гваделуп има добре плаже и туризам је све важнији.

  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB